top of page

HELENA JUNTUNEN & JUHANA SUNINEN

Helena Juntunen kuva.jpeg
Juhana kuva kotisivulle.jpg

Tähtisopraano Helena Juntunen ja tenori Juhana Suninen duetoivat ’Laulu tähtien takaa’-kappaleessa, joka julkaistiin 22.11.2021 Spotifyssa ja muilla digitaalisilla kanavilla.

 

Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Minna Miettinen. Kappaleen tuotannosta vastaa Halavan Miri Miettinen.

 

’Laulu tähtien takaa’ luotsaa ajatuksemme pimeän ajan keskeltä kohti valoa. Joulunodotus nostaa pintaan monenlaisia tunteita ja muistoja. Kaipaamme rakkaita ihmisiä lähellemme ja muistamme jo poislähteneitä. Lapsen silmistä näemme kirkkaimman valon keskellä pimeyttä jos vain osaamme katsoa. Onnentunne on kenties kuin kynttilän liekki, se läikähtää ja lämmittää meitä hetken verran.

 

Sopraano Helena Juntunen yksi Suomen valovoimaisimmista oopperatähdistämme ja tämä ilmaisuvoimainen laulajatar esiintyy vierailevana solistina Suomen Kansallisoopperassa sekä oopperoiden ja sinfoniaorkestereiden solistivieraana ympäri maailmaa.

Viime jouluna Helena Juntunen vieraili Helsingin Poliisisoittokunnan ’Snow Angels’-levyllä mm. kappaleessa Joulukertomus (säv.san.Gösta Sundqvist).

 

Tenori Juhana Suninen on Suomen Kansallisoopperan laulaja. Suninen tunnetaan myös Lauluyhtye Virtuososta ja soolotuotannostaan. Halavamusic on julkaissut Juhana Sunisen singletuotantoa (Valmis rakkauteen/ My greatest Love, What the future holds) sekä Virtuoson singlet (Maailman ääriin, Tulta).

Juhana Suninen esiintyy myös Halavan joulualbumilla (Askeleita jouluun), joka julkaistiin marraskuussa 2020.

 

LAULU TÄHTIEN TAKAA

 

Säv.san. Minna Miettinen

 

Helena Juntunen, sopraano

Juhana Suninen, tenori

 

Minna Miettinen, piano, keys

Miri Miettinen, rummut, perc.

Jari Heino, basso

Ville Nurmi, kitara

Äänitys, miksaus, Miri Miettinen

Tuottaja, Miri Miettinen / Halavamusic

Masterointi, Pauli Saastamoinen, Finnvox

Kannen kuva, Päivi Falck

bottom of page