top of page

KATJA KARISUKKI

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Ihmeiden yö etukansi (1).png
Ihmeiden yö takakansi (1).png
Katja Karisukki-Tule ja vie.png
KataK(1).png

KATJA ”KATA” KARISUKKI

 

Pilkettä silmäkulmassa ja helmat heilumaan!

Katja ”Kata” Karisukki löytää itsensä useasti suoraan iskelmän sydämestä. Tämä karismaattinen 'Ypäjän helmi' on iskelmän, popin ja iskelmäpopin ehdoton taituri. Laulukilpailuissakin mainetta ja kunniaa niittäneen Katjan viimeisin voittopokaali on napattu vuoden 2018 Laila ja Olavi -laulukilpailusta. Katjan ääni on tumma sekä syväsävyinen ja se lumoaa kuulijat kerta toisensa jälkeen!

 

Katja aloitti Tanssiorkesteri Fernandan solistina tammikuussa 2020 . Fernanda keikkailee uudistetulla ohjelmistolla ja settiin on tulossa myös ihan upouusia helmiä. Katjan  terveiset tanssivalle kansalle onkin ”Keikoille pilkettä silmäkulmaan ja jalan alle hyväntuulen tahteja!”

 

Katja Karisukin uusin single 'Ihmeiden yö'. Pehmeiden latinovaikkuttein maustettu vetävä sävelmä vie kuulijan välittömästi tanssilattian pyörteisiin ja Karisukin laulu kutsuu loputkin seinäruusut mukaan tanssiin!

'Ilotsen yhteistyöstä säveltäjä/sanoittaja Minna Miettisen kanssa. Kun kuulin 'Ihmeiden yö'-demon, olin siltä istumalta myyty! Paras lopputulos tulee ehdottomasti siitä, kun lauluteksti ja laulajan sydän kohtaavat, lopun aistii kuulija'. 'Ihmeiden yö' ei jätä ketään kylmäksi. Se jättää lämpimän kokovartalokokemuksen ja toiveen hetkestä, joka kestää ikuisuuden.

’Tule ja vie’ on Minna Miettisen käsialaa ja vie kuulijansa kesäisiin baion- rytmeihin. Sävellys voitti vuoden 2019 Kiuruveden Iskelmäviikon sävellys-ja sanoituskilpailun.

 

bottom of page