KATJA KARISUKKI

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Katja Karisukki-Tule ja vie.png
KataK(1).png

KATJA ”KATA” KARISUKKI

 

Pilkettä silmäkulmassa ja helmat heilumaan!

Katja ”Kata” Karisukki löytää itsensä useasti suoraan iskelmän sydämestä. * Tämä karismaattinen Ypäjän helmi on iskelmän, popin ja iskelmäpopin ehdoton taituri. Laulukilpailuissakin mainetta ja kunniaa niittäneen Katjan viimeisin voittopokaali on napattu vuoden 2018 Laila ja Olavi -laulukilpailusta. Katjan ääni on tumma sekä syväsävyinen ja se lumoaa kuulijat kerta toisensa jälkeen!

 

Katja aloitti Tanssiorkesteri Fernandan solistina tammikuussa 2020 . Fernanda keikkailee uudistetulla ohjelmistolla ja settiin on tulossa myös ihan upouusia helmiä. Katjan  terveiset tanssivalle kansalle onkin ”Keikoille pilkettä silmäkulmaan ja jalan alle hyväntuulen tahteja!”

 

Katja Karisukin uusin single ’Tule ja vie’ on Minna Miettisen käsialaa ja vie kuulijansa kesäisiin baion- rytmeihin. Sävellys voitti vuoden 2019 Kiuruveden Iskelmäviikon sävellys-ja sanoituskilpailun.

 

Halavamusic onnittelee Katjaa uudesta upeasta singlestä ja toivoo ruuhkaista keikkasyksyä! Hieno yhteistyö Katjan kanssa saa varmasti jatkoa!