top of page

VIRTUOSO

  • Spotify
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
Maailman_ääriin_kansikuva_Spotify.jpg
Virtuoso Tulta kansi 3000x3000.jpg

”Maailman ääriin”. Virtuoson komea-ääninen mieskvartetti ( Juhana Suninen, Riku Pelo, Roope Pelo ja Topi Lehtomäki) tulkitsee kappaleen tunteella, vieden kuulijan matkalle maailman ääriin - rakkauden perässä.
Mahtipontisen kappaleen sävellyksestä, sanoituksesta ja sovituksesta vastaa Halavamusic’n palkittu biisinikkari Minna Miettinen. Äänitys ja miksaus on rumpalilegenda Miri Miettisen käsialaa.
Mukana on Suomen eturivin maineikkaita muusikoita - kitarasoolossa kuullaan mm. kitaravirtuoosi Ben Granfeltia, bassossa taituroi Jari Heino ja rummuissa Miri Miettinen.
Lauluyhtye Virtuoson ja Halavamusic’n yhteistyö alkoi v.2019 lopulla ja hedelmällinen yhteistyö saa jatkoa lähitulevaisuudessa.
Maailman ääriin- kappaleen uskomattoman kaunis promokuva on otettu Saimaalla, Kyläniemen aidossa auringonlaskussa. Kuvaajana toimi Virtuoson Riku Pelo.
’Maailman ääriin’ julkaistiin Spotifyssa ja muilla digitaalisilla alustoilla 28.08.2020

www.virtuoso.fi

"TULTA"on Lauluyhtye Virtuoson uusi, liekehtivä kesähitti. Tämä mainetta niittänyt, neljän upean laulajan (Juhana Suninen, Topi Lehtomäki, Roope Pelo, Riku Pelo), muodostama kvartetti ottaa rohkean askeleen kohti kuumaa discomeininkiä, joka pistää tanssijalan vipattamaan takuuvarmasti. Lahkeet ovat liekeissä heti alkutahdeista lähtien - siitä huolen pitää kappaleen muhkea komppi ja 70-luvun herkullinen Motown-sovitus.

 

TULTA on Virtuoson tenori Juhana Sunisen ja pianisti-säveltäjä Minna Miettisen ( Halavamusic) käsialaa, sanat ja sovituksen on niin ikään tehnyt Minna Miettinen.

 

TULTA on toinen Virtuoson ja Halavamusic’n yhteistuotanto. ’Maailman ääriin’-single julkaistiin v.2020 syksyllä.

TULTA on todellakin saanut tulta alleen; onhan tuotannon takana sekä Virtuoson jäsenten taituruutta, että Halavamusic’n luottotiimin soittajia.

 

Elokuun kuumat päivät hämärtyvät lämpimään iltaan ja Virtuoson TULTA sytyttää kuulijan! Kuuntele ja yritä olla naputtamatta jalalla tahtia - tuskin onnistut!

bottom of page